Vitaliteit

Rust in je hoofd

Hoe ga ik om met al die veranderingen?

Je leven loopt best lekker. Toch pieker je regelmatig over vragen uit het dagelijks leven; je gezin, je werk, je carrière en je vrije tijd. Hoe kan ik overal op mijn best zijn? De beste in mijn werk, en de beste vader of moeder. Dat wil je allemaal goed doen! Je hebt het gevoel dat het toch niet helemaal lukt. Het frustreert je en maakt je humeurig en prikkelbaar. Je bent niet helemaal vitaal en van tijd tot tijd heb je allerlei kwaaltjes. Je zou het graag anders willen, maar je weet niet precies hoe je het aan moet pakken. Hoe vaar ik mijn eigen koers en krijg ik weer grip op mijn leven? PlusX helpt je om jouw verhaal te vertellen. De expert ben je zelf. Ontdek je kracht.

Wat gaan we doen?

Tijdens de gesprekken vertel jij jouw verhaal. Hoe ziet jouw leven er uit? Met welke situaties heb je te maken, tegen welke achtergrond. Met behulp van gespreksmethodieken jouw hulpvraag te achterhalen, en vandaar uit een plan maken met acties om weer grip op je leven te krijgen.  Kortom: Een luisterend oor bij het vertellen van jouw verhaal. Wat houdt jou bezig. Wat kost je veel energie?  Wat zou je in de toekomst anders willen? Hoe ga je dat bereiken ? Je kracht ontdekken om weer grip te krijgen.

Effect

  • Via een aantal gesprekken en werksessies jouw hulpvraag achterhalen.
  • Wie ben jij en wat houdt je bezig?  Vandaar uit een plan ontwikkelen met doelstellingen.
  • Wat zou je anders willen? Vanuit deze doelen acties ontwikkelen om weer grip te krijgen op je leven.

Informatie

De aanpak en de vorm van de sessies is afhankelijk van jouw vraag. Het aantal sessies bij vitaliteit vraagstukken bestaat gemiddeld uit 8 tot 10 gesprekken van 60 minuten. Onze toegewijde en ervaren counselors vanuit verschillende achtergronden en branches nodigen je graag uit voor een oriënterend gesprek.

 

 VERGOEDINGEN

 

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan gerust contact op of lees meer over mij

contactover mij