Professioneel begeleider, counselor

John Jamin

In mijn loopbaan is een rode draad ontstaan, die ik zelf pas later ben gaan herkennen. Het begeleiden, motiveren en ontwikkelen van mensen past mij goed. In diverse rollen, zoals counselor, coach, trainer, manager en vertrouwenspersoon, begeleid ik mensen om een volgende stap te zetten in hun werk- en privé-omgeving. Een stap die mensen helpt zich te verbinden met hun kern. Want als mensen verbonden zijn met hun kern, dan stralen ze en staan ze onbevangen en veerkrachtig in het leven. Om tijdens mijn begeleiding in ‘diepere’ aspecten in het functioneren van mensen te komen, heb ik een erkende opleiding tot gecertificeerd counselor doorlopen. Europees erkende Opleiding Psychosociaal Counselor (OPC)

 

Mijn achtergrond

Ik heb een achtergrond in de journalistiek, PR en voorlichting. Door het schrijven van handleidingen voor geautomatiseerde systemen, ben ik per ‘toeval’, in de ICT branche terecht gekomen. Binnen het vakgebied ICT ben ik ook trainingen gaan geven. Gaandeweg is de focus verschoven naar het persoonlijk begeleiden en het ontwikkelen van professionals. Het boeien en binden van (ICT) professionals voor een optimale ontwikkeling van de professional, en daarmee ook de ontwikkeling van de organisatie. Vanuit het model Human Capital Development heb ik programma’s ontwikkeld om dit op een gestructureerde wijze te doen. Daarnaast vele rollen vervuld binnen diverse organisaties (profit en non profit), zoals adviseur, projectleider, manager en coach.

Mijn motivatie 

Door mijn kennis en ervaring met het begeleiden van mensen is het mij duidelijk geworden dat iedereen een vorm van kwetsbaarheid kent. Het is mijn drijfveer om deze kwetsbaarheid volledig positief te benutten en in te zetten. Om op die manier te bereiken dat mensen zich kunnen verbinden met hun innerlijke kern. Want als mensen leven vanuit hun kern dan stralen ze en staan onbevangen en vitaal in het leven om alle dagelijkse uitdagingen in het werk en gezin aan te gaan. Dat wens ik iedereen toe.

Jouw resultaat 

Na afloop van mijn begeleiding voel je je meer verbonden met je kern. Je weet beter waar je kwaliteiten liggen en wat je echt wilt in je werk en in je privéleven. Je hebt inzichtelijk wat je doelen zijn en hoe je deze kunt bereiken. Hoe je jouw kwaliteiten kunt inzetten om je te profileren. Je ervaart minder stress in je werk en kunt meer genieten van behaalde successen. Je kunt er 100 procent zijn voor je naasten, zelfs in combinatie met een drukke baan.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Lees mijn visie voor professionals of werkgevers:

professionalswerkgevers

Jogn Jamin - PlusXbegeleidingJohn Jamin

  • Betrokken
  • Analytisch
  • Enthousiasmerend
  • Zorgvuldig