Stress, overspannenheid en burn-out

Ik zou graag meer grip willen hebben

Hoe pak ik dat aan?

Stress helpt je om scherp te blijven, onder andere bij lastige zaken als een sollicitatiegesprek, een examen of een nieuwe baan. Stress helpt je dan om alert te zijn en goed te reageren. De laatste tijd merk je dat elke kleine verandering je veel spanning oplevert. Je hebt het gevoel het altijd druk te hebben; op je werk, thuis en zelfs in je vrije tijd heb je een opgejaagd gevoel. De verwachtingen naar jou toe zijn hoog. Je worstelt met de vraag: Doe ik het wel goed? Je hebt het gevoel geen grip meer te hebben over je leven. Je piekert constant over alles. Er is geen tijd meer voor echte ontspanning. Je voelt je uitgeput en je hebt last van lichamelijke klachten, zoals rug- en spierpijn. Je zou het graag meer grip willen hebben, maar het lukt niet. Hoe pak ik dat nou aan? PlusX helpt je om jouw je verhaal te vertellen. En nieuwe inzichten te krijgen naar een oplossing. De expert ben je zelf. Ontdek je kracht.

Wat gaan we doen?

Tijdens de gesprekken luister ik naar jouw verhaal. Hoe ziet jouw leven er uit? Met welke veranderingen en situaties heb je te maken? Wat maakt dat jij je altijd gespannentegen voelt? Hoe zit het met je (lichamelijke) klachten? Met behulp van gespreksmethodieken achterhaal je jouw hulpvraag en van daar uit een maken we een plan met acties om weer rust in je leven te krijgen. Kortom: Hulp bij het vertellen van jouw verhaal. Wat maakt dat je uit balans bent geraakt? Een analyse naar oorzaak en gevolg.  Via een oplossingsgericht en planmatig traject weer rust in en grip op je leven krijgen. Je kracht ontdekken om weer grip te krijgen.

Effect

  • Via een aantal gesprekken en werksessies jouw probleem en hulpvraag achterhalen. Wie ben jij en wat houdt je bezig, dat je overspannen raakt. Vandaar uit een plan ontwikkelen met doelstellingen.
  • Wat zou je anders willen? Vanuit deze doelen acties ontwikkelen om weer rust en grip te krijgen op je leven.

Informatie

De aanpak en de vorm van de curatieve hulpverlening is afhankelijk van jouw vraag en situatie. De begeleiding bij stress, overspannenheid en burn-out bestaat gemiddeld uit 6 tot 8 gesprekken van 90 minuten. Onze toegewijde en ervaren begeleiders vanuit verschillende achtergronden en branches nodigen je graag uit voor een oriënterend gesprek.

 

 VERGOEDINGEN

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan gerust contact op of lees meer over mij

contactover mij