Loopbaanontwikkeling

Haal meer uit je carrière

Wat wil ik nu eigenlijk?

Je hebt een leuke baan. Het gaat goed. Alles loopt vlot. Af en toe heb je de gedachte, misschien gaat het wel te gemakkelijk. Ben ik nog wel op de juiste plek? Is het niet tijd voor een verandering? Een andere uitdaging, die beter bij mij past. Moet ik mij niet verder ontwikkelen? Nu kan het nog, ik heb nog energie over. Wie ben ik nu eigenlijk?  Wat kan en wil ik nu eigenlijk? Later krijg ik misschien spijt, dat ik de stap nooit heb gemaakt. Hoe zou ik dat aan kunnen pakken? PlusX begeleidt jou om je verhaal te vertellen. De expert ben je zelf. Ontdek je kracht.

Wat gaan we doen?

Tijdens het traject loopbaanbegeleiding gaan we een intensieve analyse maken. Daarbij ligt de focus op vragen als:

  • Wat geeft jou energie?
  • Wat kost je energie?
  • Wat zijn je talenten?
  • Welke besluiten heb je in het verleden genomen?

Kortom, onderzoek naar de weg die je tot nu toe hebt gelopen. Welke besluiten heb je wel of niet genomen. Vanuit welke normen en waarden handel jij? Welke kwaliteiten bezit je? Oftewel: Wat maakt jou uniek en hoe wil je dat inzetten in een toekomstige rol, functie, of baan. Werken vanuit je kracht.

Effect

  • Via een gedegen werkwijze en analyse; je talenten, je uniekheid en wensen zichtbaar maken. En die vervolgens ontplooien voor je toekomstige rol, functie of baan.
  • Een duidelijke profilering van wie jij bent en wat je wilt.

Informatie

Het programma en de vorm van begeleiding is afhankelijk van jouw vraag en situatie. Loopbaanbegeleiding bestaat gemiddeld uit 6 tot 8 gesprekken van 90 minuten. Onze toegewijde en ervaren begeleiders vanuit verschillende achtergronden en branches nodigen je graag uit voor een oriënterend gesprek.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan gerust contact op of lees meer over mij

contactover mij